Welkom op de website van Özel Opleidingen & Advies B.V.
Klant Login    |    Wachtwoord Vergeten    |    010-415 2112

Over Ons

Graag vertellen we over onze expertise

Waarom Özel Opleidingen?

Özel Opleidingen & Advies B.V. is één van de grotere spelers op het gebied van veiligheidsopleidingen. Wij onderscheiden ons d.m.v. flexibiliteit en snelheid. Graag ontzorgen wij u van al uw opleidingsvraagstukken. Wij beschouwen onze opdrachtgevers als partners en denken (pro-)actief met hen mee en voorzien in hun opleidingsbehoefte. Onze ervaren werknemers dragen hierbij voor een belangrijke mate bij aan het succes.

Onze Missie.

Özel Opleidingen & Advies B.V. heeft als missie de veiligheid te verbeteren . Dit doen we met kwalitatief hoogwaardige opleidingen waarbij veel aandacht wordt besteed aan het aanleren van vaardigheden, het afleren van verkeerde gewoontes en het daadwerkelijk overdragen van kennis. Özel opleidingen & Advies B.V. wil op korte termijn zijn portefeuille verder vergroten om zodoende een zo breed mogelijk doelgroep te kunnen bereiken.

Wat we Doen.

Wij verzorgen met ervaren, getraind en vakkundig personeel, alle activiteiten op het gebied van veilig werken.
Het personeel van Özel Opleidingen & Advies B.V. is geaccrediteerd, opgeleid en spreekt meerdere talen waardoor bepaalde opleidingen ook in vreemde talen gegeven kunnen worden.
Özel Opleidingen & Advies B.V. beschikt over eigen materiaal en theorie- en praktijkruimte voor het geven van de trainingen en het afnemen van examens waardoor er gunstige tarieven kunnen worden gehanteerd.
Hiernaast begeleid Özel Opleidingen & Advies B.V. bedrijven ook op hun weg met de bedrijfscertificeringen zoals, VCA*, VCA**, VCU en ISO.