VCA cursus in andere talen

Een VCA cursus volgen is de enige manier voor het behalen van een een VCA diploma of een VCA certificaat. En deze zijn vereist als je wilt werken in de techniek in Nederland. Inmiddels zijn ruim 15.000 duizend bedrijven gecertificeerd volgens de normen van de VCA en zijn ruim 1.500.000 werknemers in het bezit van een VCA diploma. Voor meer informatie over de VCA klik hier.

Een aanzienlijke percentage van werknemers gebruikt de Nederlandse taal als tweede taal. De moedertaal van deze groep mensen is dus anderstalig. Gezien het hier gaat om veiligheid op de werkvloer, is het erg belangrijk dat ook deze groep mensen de basiskennis over veiligheid, gezondheid en milieu goed beheersen. Alleen dan is het mogelijk om de basis voorzorgsmaatregelen te treffen op een werkvloer dat bestaat uit mensen met verschillende achtergronden.

VCA cursussen worden in meerdere talen gegeven. Ook de examens worden afgelegd in de taal van de cursus. Hieronder een overzicht van de talen en cursussen die worden aangeboden door Özel Opleidingen.

Basis VCA Cursus Nederlands

Het zal geen verrassing zijn dat de basis VCA cursus in het Nederlands wordt aangeboden. De volgende niet-Nederlandstalige cursussen zijn tevens ook beschikbaar:

 

  • Cursus Basis VCA Engels
  • Cursus Basis VCA Kroatisch
  • Cursus Basis VCA Pools
  • Cursus Basis VCA Portugees
  • Cursus Basis VCA Roemeens
  • Cursus Basis VCA Turks
  • Cursus Basis VCA Grieks
  • Cursus Basis VCA Arabisch

Het is je vast opgevallen dat de talen waarin onze VCA cursussen en examens aangeboden worden aansluiten op de vraag binnen de Nederlandse arbeidsmarkt. Zo zijn bijvoorbeeld Turks- en Arabischtalige werknemers al decennialang actief in de Nederlandse technische sector. Recent zien we juist migranten binnen de Europese Unie meer naar Nederland komen om hier te werken en hun carrière opbouwen. Wij spelen in op de verschuivingen en vragen vanuit de arbeidsmarkt. Op deze manier kunnen wij het bedrijfsleven veiligheid op de werkvloer blijven bieden door het aanbieden van onze cursussen.

Özel Opleidingen onderscheidt zich van andere aanbieders door in meerdere talen dan alleen de Nederlandse VCA cursussen en examens aan te bieden. Wij zijn jou graag van dienst. In welke taal dan ook! Bel ons of boek direct een van onze VCA cursussen.

ABOUT INSTRUCTOR

×

Özel Opleidingen WhatsApp

×