Welkom op de website van Özel Opleidingen & Advies B.V.
Klant Login    |    Wachtwoord Vergeten    |    010-415 2112
Cursus Basis VCA Portugees

Cursus Basis VCA Portugees

Cursusduur 1 dag, 10 uur
Data Geen geplande datum. Graag aanvragen.
Categorie VCA Cursus incl. 3 Examens
Certificaat SSVV
Geldigheidsduur Certificaat 10 jaar
Aantal Gratis Herkansingen 2
Cursus Locatie Özel Opleidingen Rotterdam
Prijs € 265,00 - (€ 320,65 incl. BTW)
AANVRAGEN

Met het Basis VCA Portugees diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. U geeft daarmee dus aan dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.

 

Wie?
Als u aan de slag gaat voor een aannemer, dan moet u in de meeste gevallen een VCA Portugees diploma hebben. Bijvoorbeeld als u op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving werkt.

 

Waarom?
Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VCA Portugees diploma op zak weet u wat er van u verwacht wordt.

 

Wat houdt B-VCA in?
De VCA cursus Portugees bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

 

Wat houdt de cursus in?
De Portugees VCA cursus vindt plaats op een zaterdag. De cursusduur is 8 uur. Als u het wenst is het mogelijk om voorheen de cursus kosteloos Portugees studiemateriaal te krijgen om u zodanig voor te bereiden voor de  Portugees VCA cursus. U bent vrijgesteld van basis VCA Portugees als u in bezit bent van een geldige VOL-VCA. Tijdens de cursus wordt er rekening gehouden met de meest recente eind- en toetstermen. Het examen Basis VCA Portugees wordt afgenomen door een van de erkende Examencentra VCA. U krijgt van ons het VCA Portugees diploma en een VCA Portugees pas. Na het behalen van het basis VCA Portugees examen wordt uw diploma geregistreerd in het VCA diploma register. Een basis VCA Portugees diploma is tien jaar geldig. Basis VCA Portugees diploma is persoonsgebonden en u hoort dus het originele diploma te krijgen. Een kopie is voor uw werkgever.