Welkom op de website van Özel Opleidingen & Advies B.V.
Klant Login    |    Wachtwoord Vergeten    |    010-415 2112
Cursus Basis VCA Arabisch

Cursus Basis VCA Arabisch

Cursusduur 1 dag, 8 uur
Data Geen geplande datum. Graag aanvragen.
Categorie VCA (Basis, VOL, VIL)
Certificaat SSVV
Geldigheidsduur Certificaat 10 jaar
Aantal Gratis Herkansingen 2
Cursus Locatie Özel Opleidingen Hoofdkantoor
Prijs € 300,00 - (€ 363,00 incl. BTW)
AANVRAGEN

Wijzigingen vanaf 1 januari 2019;

Per 1 januari 2019 worden de kosten en aanvraagtermijn voor Basis VCA Arabisch verhoogd.  

 

Vanwege de vele klachten over de vertaling zal deze een dubbele check voor de vertaling krijgen voor elke examenmoment.

 

Wat betekent dit voor ons?

De aanvraag termijn gaat van 48 uur naar 10 werkdagen en de kosten per kandidaat worden verhoogd met €35,-. Voor de herkansingen dient er telkens een toeslag van €35,- betaald te worden.

 

Met het Basis VCA Arabisch diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. U geeft daarmee dus aan dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.

 

Wie?
Als u aan de slag gaat voor een aannemer, dan moet u in de meeste gevallen een VCA Arabisch diploma hebben. Bijvoorbeeld als u op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving werkt.

 

Waarom?
Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VCA Arabisch diploma op zak weet u wat er van u verwacht wordt.

 

Wat houdt B-VCA in?
De VCA cursus Arabisch bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

 

Wat houdt de cursus in?
De Arabische VCA cursus vindt plaats op een zaterdag. De cursusduur is 8 uur. Als u het wenst is het mogelijk om voorheen de cursus kosteloos Arabisch studiemateriaal te krijgen om u zodanig voor te bereiden voor de  Arabische VCA cursus. U bent vrijgesteld van basis VCA Arabisch als u in bezit bent van een geldige VOL-VCA. Tijdens de cursus wordt er rekening gehouden met de meest recente eind- en toetstermen. Het examen Basis VCA Arabisch wordt afgenomen door een van de erkende Examencentra VCA. U krijgt van ons het VCA Arabisch diploma en een VCA Arabisch pas. Na het behalen van het basis VCA Arabisch examen wordt uw diploma geregistreerd in het VCA diploma register. Een basis VCA Arabisch diploma is tien jaar geldig. Basis VCA Arabisch diploma is persoonsgebonden en u hoort dus het originele diploma te krijgen. Een kopie is voor uw werkgever.