Welkom op de website van Özel Opleidingen & Advies B.V.
Klant Login    |    Wachtwoord Vergeten    |    010-415 2112
Cursus VCA VOL Nederlands

Cursus VCA VOL Nederlands

Cursusduur 1 dagen, 10 uur
Data
07Aug
14Aug
21Aug
28Aug
04Sep
11Sep
18Sep
25Sep
Categorie VCA Cursus incl. 3 Examens
Certificaat SSVV
Geldigheidsduur Certificaat 10 jaar
Aantal Gratis Herkansingen 2
Cursus Locatie Özel Opleidingen Hoofdkantoor
Prijs € 305,00 - (€ 369,05 incl. BTW)
DIRECT BOEKEN

Bent u operationeel leidinggevende bij een aannemer? Dan moet u het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) hebben. Daarmee geeft u aan dat u veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en de medewerkers waaraan u leiding geeft.

Waarom?
Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VOL-VCA diploma op zak weet u aan welke eisen u en de operationele medewerkers waaraan u leiding geeft moeten voldoen.

 

Wat houdt VOL-VCA in?
De VOL-VCA bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA-certificering, bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxvergaderingen.

 

Wat houdt de cursus in?
De VCA cursus vindt plaats op de vrijdagavond en zaterdag. De cursusduur is 10 uur. Als u het wenst is het mogelijk om voorheen de cursus kosteloos studiemateriaal te krijgen om u zodanig voor te bereiden voor de  VCA cursus. U bent vrijgesteld van VOL VCA als u in bezit bent van een MVK Diploma. Tijdens de cursus wordt er rekening gehouden met de meest recente eind- en toetstermen. Het examen VOL VCA wordt afgenomen door een van de erkende Examencentra VCA. U krijgt van ons het VCA diploma en een VCA pas. Na het behalen van het basis VCA examen wordt uw diploma geregistreerd in het VCA diploma register. Een VOL VCA diploma is tien jaar geldig. VOL VCA diploma is persoonsgebonden en u hoort dus het originele diploma te krijgen. Een kopie is voor uw werkgever.