Welkom op de website van Özel Opleidingen & Advies B.V.
Klant Login    |    Wachtwoord Vergeten    |    010-415 2112
Heftruck + Reachtruck

Heftruck + Reachtruck

Cursusduur 1 dag, 4 uur
Data
29Jan
05Feb
12Feb
19Feb
26Feb
05Mar
12Mar
19Mar
26Mar
02Apr
Categorie Heftruck
Certificaat ÖZEL
Geldigheidsduur Certificaat 5 jaar
Aantal Gratis Herkansingen 2
Cursus Locatie Özel Opleidingen Rotterdam
Prijs € 239,00 - (€ 289,19 incl. BTW)
DIRECT BOEKEN

Waarom de Cursus Heftruck/Reachtruck volgen?

Jaarlijks is een op de zestien Heftruck/Reachtruck betrokken bij een incident. Heftruck/Reachtruckchauffeurs worden daarom aan hoge eisen gesteld. Het is belangrijk dat de medewerkers up to date zijn van de meest recente veiligheidseisen en in het bezit zijn van een Heftruck/Reachtruckcertificaaat.  Een cursus Heftruck/Reachtruck volgen is daar de meest efficiënte oplossing voor. Tijdens de Heftruck/Reachtruck cursus worden de vaardigheden voor het veilig bedienen van de Heftruck/Reachtruck gedeeld. Bij positieve afsluiting van de cursus Heftruck/Reachtruck ontvangt de kandidaat een Heftruck/Reachtruckcertificaat en pas.

 

Je Heftruck/Reachtruckcertificaat behalen?

Veilig werken met de Heftruck/Reachtruck is zeer belangrijk. Elk jaar gebeuren honderden incidenten waarbij Heftruck/Reachtruck zijn betrokken. In de heftruck/reachtruck cursus doe je theoretische en praktische kennis op. Hierdoor verklein je de kans op ongelukken. Heftruck/Reachtruckcertificaat halen in Rotterdam kan bij Özel Opleidingen. Özel Opleidingen biedt elk week de mogelijkheid om uw Heftruck/Reachtruckcertificaat te halen. 

 

De opleiding/cursus Heftruck/heftruckchauffeur

Dankzij de opleiding/cursus Heftruck/Reachtruckchauffeur leert u een Heftruck/Reachtruck juist te besturen. De opleiding/cursus Heftruck/Reachtruckchauffeur is regelmatig te volgen.  Als bewijs ontvangt u na het slagen van de opleiding/cursus Heftruck/Reachtruckchauffeur een Heftruck/Reachtruckcertificaat. Bij Özel Opleidingen kan dit in één dag. Onze instructeurs helpen u op weg naar een Heftruck/Reachtruckcertificaat. Waarom je Heftruck/Reachtruckcertificaat behalen bij Özel Opleidingen? Behalve snelheid en flexibiliteit, leveren wij kwaliteit en hanteren wij lage prijzen voor de Heftruck/Reachtruckcursus.

 

Leerdoel van de Heftruck/Reachtruck cursus:
Veilig en efficiënt werken met een Heftruck/Reachtruck.


Inhoud van de Heftruck/Reachtruck cursus:
Theorie: 
·  Algemeen (basisbegrippen)
·  Wetgeving (wettelijke bepalingen, arbowet)
·  Veiligheid op een heftruck(veiligheidsvoorschriften en verkeersregels) 
·  Vaktechniek (lastdiagram, behandelingsetiketten, belasting en stabiliteit)

Praktijk: 
·  Voorbereiding (veiligheidsregels, visuele inspectie, functietest)
·  Uitvoering (rijden, stapelen, vervoeren, parkeren)

 

De heftruckopleiding begint om 08:30 met het theoriegedeelte, de ochtend wordt afgesloten met een theorie examen. In de middag is het praktijk gedeelte met afsluitend een examen.De dagcursus duurt van 08:30 t/m max. 16:00. Bij het positief afleggen van beide examens ontvangt de cursist een Heftruck/Reachtruckcertificaat. In de training worden de onderwerpen conform de toetstermen behandeld.

 

Restultaat van de Heftruck/Reachtruck cursus:
Een heftruckcertificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.