Welkom op de website van Özel Opleidingen & Advies B.V.
Klant Login    |    Wachtwoord Vergeten    |    010-415 2112
Reachtruck

Reachtruck

Cursusduur 1 dag, 4uur
Data
29Jan
05Feb
12Feb
19Feb
26Feb
05Mar
12Mar
19Mar
26Mar
02Apr
Categorie Heftruck
Certificaat ÖZEL
Geldigheidsduur Certificaat 5 jaar
Aantal Gratis Herkansingen 2
Cursus Locatie Özel Opleidingen Rotterdam
Prijs € 149,00 - (€ 180,29 incl. BTW)
DIRECT BOEKEN

Waarom de Cursus Reachtruck volgen?

Jaarlijks is een op de zestien Reachtruck betrokken bij een incident. Reachtruckchauffeurs worden daarom aan hoge eisen gesteld. Het is belangrijk dat de medewerkers up to date zijn van de meest recente veiligheidseisen en in het bezit zijn van een Reachtruckcertificaaat.  Een cursus Reachtruck volgen is daar de meest efficiënte oplossing voor. Tijdens de Reachtruck cursus worden de vaardigheden voor het veilig bedienen van de Reachtruck gedeeld. Bij positieve afsluiting van de cursus Reachtruck ontvangt de kandidaat een Reachtruckcertificaat en pas.

 

Je Reachtruckcertificaat behalen?

Veilig werken met de Reachtruck is zeer belangrijk. Elk jaar gebeuren honderden incidenten waarbij Reachtruck zijn betrokken. In de heftruck cursus doe je theoretische en praktische kennis op. Hierdoor verklein je de kans op ongelukken. Reachtruckcertificaat halen in Rotterdam kan bij Özel Opleidingen. Özel Opleidingen biedt elk week de mogelijkheid om uw Reachtruckcertificaat te halen. 

 

De opleiding/cursus heftruckchauffeur

Dankzij de opleiding/cursus Reachtruckchauffeur leert u een Reachtruck juist te besturen. De opleiding/cursus Reachtruckchauffeur is regelmatig te volgen.  Als bewijs ontvangt u na het slagen van de opleiding/cursus Reachtruckchauffeur een Reachtruckcertificaat. Bij Özel Opleidingen kan dit in één dag. Onze instructeurs helpen u op weg naar een Reachtruckcertificaat. Waarom je Reachtruckcertificaat behalen bij Özel Opleidingen? Behalve snelheid en flexibiliteit, leveren wij kwaliteit en hanteren wij lage prijzen voor de Reachtruckcursus.

 

Leerdoel van de Reachtruck cursus:
Veilig en efficiënt werken met een Reachtruck.


Inhoud van de Reachtruck cursus:
Theorie: 
·  Algemeen (basisbegrippen)
·  Wetgeving (wettelijke bepalingen, arbowet)
·  Veiligheid op een heftruck(veiligheidsvoorschriften en verkeersregels) 
·  Vaktechniek (lastdiagram, behandelingsetiketten, belasting en stabiliteit)

Praktijk: 
·  Voorbereiding (veiligheidsregels, visuele inspectie, functietest)
·  Uitvoering (rijden, stapelen, vervoeren, parkeren)

 

De heftruckopleiding begint om 08:30 met het theoriegedeelte, de ochtend wordt afgesloten met een theorie examen. In de middag is het praktijk gedeelte met afsluitend een examen.De dagcursus duurt van 08:30 t/m max. 16:00. Bij het positief afleggen van beide examens ontvangt de cursist een Reachtruckcertificaat. In de training worden de onderwerpen conform de toetstermen behandeld.

 

Restultaat van de Reachtruck cursus:
Een heftruckcertificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.