Welkom op de website van Özel Opleidingen & Advies B.V.
Klant Login    |    Wachtwoord Vergeten    |    010-415 2112
Toezichthouder Hoge Druk (THD) VELSEN-NOORD

Toezichthouder Hoge Druk (THD) VELSEN-NOORD

Cursusduur 2 dag, 16 uur
Data Geen geplande datum. Graag aanvragen.
Categorie SIR Opleidingen
Certificaat SIR
Geldigheidsduur Certificaat 5 jaar
Aantal Gratis Herkansingen 0
Cursus Locatie Özel Opleidingen Noord-Holland
Prijs € 455,00 - (€ 550,55 incl. BTW)
AANVRAGEN

Tijdens deze opleidingen wordt de deelnemer geleerd om veilig te werken met de hogedruk apparatuur. Onder hoge druk verstaat de SIR een werkdruk die hoger is dan 250 bar of wanneer het pompvermogen meer dan 10 kW is bij een werkdruk van meer dan 25 bar. Deze opleidingen zijn in verschillende varianten beschikbaar, afhankelijk van welk soort werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en welke verantwoordelijkheden de medewerker heeft.

 

Toezichthouder Hoge Druk (THD)

Personen die toezicht houden, moeten over voldoende kennis en vaardigheden beschikken om bij de voorbereiding en uitvoering van hoge druk reinigingswerkzaamheden een veilige gang van zaken te kunnen waarborgen. De toezichthouder moet op de hoogte zijn van alle risico’s die bij industrieel reinigen van toepassing zijn. Verder moet hij een V&G plan (Veiligheids- en Gezondheidsplan), een RIE (Risico Inventarisatie en Evaluatie) en een TRA (Taak Risico Analyse) kunnen samenstellen, beoordelen en toelichten. Tijdens het schriftelijk examen zal deze kennis dan ook worden getoetst.

 

Voor verdere informatie over de opleiding en examens verwijzen we graag naar de website van SIR-Safe. Hieronder staan de geplande opleidingen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, of heb je andere wensen voor de invulling van de training? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.