Welkom op de website van Özel Opleidingen & Advies B.V.
Klant Login    |    Wachtwoord Vergeten    |    010-415 2112
Hoge Druk Operator (HDO) VELSEN-NOORD

Hoge Druk Operator (HDO) VELSEN-NOORD

Cursusduur 3 dagen 24 uur
Data Geen geplande datum. Graag aanvragen.
Categorie SIR Opleidingen
Certificaat SIR
Geldigheidsduur Certificaat 5 jaar
Aantal Gratis Herkansingen 0
Cursus Locatie Özel Opleidingen Noord-Holland
Prijs € 790,00 - (€ 955,90 incl. BTW)
AANVRAGEN

Tijdens deze opleidingen wordt de deelnemer geleerd om veilig te werken met de hogedruk apparatuur. Onder hoge druk verstaat de SIR een werkdruk die hoger is dan 250 bar of wanneer het pompvermogen meer dan 10 kW is bij een werkdruk van meer dan 25 bar. Deze opleidingen zijn in verschillende varianten beschikbaar, afhankelijk van welk soort werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en welke verantwoordelijkheden de medewerker heeft.

 

Hoge Druk Operator (HDO)

Medewerkers die in de industrie diverse soorten hogedrukwerkzaamheden uitvoeren met verschillende spuitgereedschappen en/of reinigingsmachines (pistool, kruipslang, LTC, gemechaniseerd (bundelreinigers) etc.). Om deel te nemen dient de deelnemer over een geldig VCA certificaat te beschikken.

De certificaten HDS en HDO zijn startkwalificaties. Dit houdt in dat de medewerker opgeleid is in de basisbeginselen van het veilig werken met HD-spuitgereedschap en/of reinigingsmachines. Het is de verantwoordelijkheid van de werkgever om te instrueren en verder te begeleiden. Het doel hiervan is dat de medewerker over voldoende kennis en vaardigheden beschikt om zelfstandig de HD-werkzaamheden uit te kunnen voeren met het HD-spuitgereedschap en de reinigingsmachines die binnen het bedrijf worden ingezet.

 

Voor verdere informatie over de opleiding en examens verwijzen we graag naar de website van SIR-Safe. Hieronder staan de geplande opleidingen. Mochten er geen uitvoeringen gepland zijn, of heb je andere wensen voor de invulling van de training? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan graag contact met ons op. We helpen je graag om een passende oplossing te vinden.