Welkom op de website van Özel Opleidingen & Advies B.V.
Klant Login    |    Wachtwoord Vergeten    |    010-415 2112
Basis VCA Turks ACTIE Cursus + Examen VELSEN-NOORD

Basis VCA Turks ACTIE Cursus + Examen VELSEN-NOORD

Cursusduur 1 dag, 10 uur
Data
25Sep
Categorie VCA Nederlands ACTIE Cursus + Examen
Certificaat SSVV
Geldigheidsduur Certificaat 10 jaar
Aantal Gratis Herkansingen 0
Cursus Locatie Özel Opleidingen Noord-Holland
Prijs € 129,00 - (€ 156,09 incl. BTW)
DIRECT BOEKEN

Basis VCA Turks ACTIE Cursus + Examen

Met het Basis VCA Turks diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. U geeft daarmee dus aan dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.

Waar kan je aan de slag met de Basis VCA Turks Certificaat?

Als u aan de slag gaat voor een aannemer, dan moet u in de meeste gevallen een VCA Turks diploma hebben. Bijvoorbeeld als u op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving werkt.

Waarom?

Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VCA Turks diploma op zak weet u wat er van u verwacht wordt.

Wat houdt B-VCA in?

De VCA cursus Turks bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

Wat houdt de cursus VCA Cursus Turks in?

De Turks VCA cursus vindt plaats op een zaterdag. De cursusduur is 8 uur. Als u het wenst is het mogelijk om voorheen de cursus kosteloos Turks studiemateriaal te krijgen om u zodanig voor te bereiden voor de  Turks VCA cursus. U bent vrijgesteld van basis VCA Turks als u in bezit bent van een geldige VOL-VCA. Tijdens de cursus wordt er rekening gehouden met de meest recente eind- en toetstermen. Het examen Basis VCA Turks wordt afgenomen door een van de erkende Examencentra VCA. U krijgt van ons het VCA Turks diploma en een VCA Turks pas. Na het behalen van het basis VCA Turks examen wordt uw diploma geregistreerd in het VCA diploma register. Een basis VCA Turks  diploma is tien jaar geldig. Basis VCA Turks diploma is persoonsgebonden en u hoort dus het originele diploma te krijgen. Een kopie is voor uw werkgever.

Basis VCA Türkçe kursu

Basis VCA Türkçe kursu Türkçe dilinde düzenlenmektedir. Kursiyerler Türk diline hakim olan öğretmen eşliğinde eğitim görüyor ve Türkçe dilinde sınava giriyor. ''Özel'' dershanelerinde Türkçe VCA kursları her hafta sonu standart olarak yer almaktadır. Sizin şirketinizde organize yapmamızda mümkündür.