Welkom op de website van Özel Opleidingen & Advies B.V.
Klant Login    |    Wachtwoord Vergeten    |    010-415 2112
 Cursus Basis VCA Turks + (voorlees) examen

Cursus Basis VCA Turks + (voorlees) examen

Cursusduur 1 dag, 10 uur
Data
19Jun
26Jun
Categorie VCA cursus + (voorlees) examen ACTIE!
Certificaat SSVV
Geldigheidsduur Certificaat 10 jaar
Aantal Gratis Herkansingen 0
Cursus Locatie Özel Opleidingen Hoofdkantoor
Prijs € 109,00 - (€ 131,89 incl. BTW)
DIRECT BOEKEN

Actie VCA cursus + examen

 

Met het Basis VCA diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. U geeft daarmee dus aan dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.

 

Wie?
Als u aan de slag gaat voor een aannemer, dan moet u in de meeste gevallen een VCA diploma hebben. Bijvoorbeeld als u op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving werkt.

 

Waarom?
Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VCA diploma op zak weet u wat er van u verwacht wordt.

 

Wat houdt B-VCA in?
De VCA cursus bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

 

Wat houdt de cursus in?
De VCA cursus vindt plaats op de zaterdag. De cursusduur is 8 uur. Als u het wenst is het mogelijk om voorheen de cursus kosteloos studiemateriaal te krijgen om u zodanig voor te bereiden voor de  VCA cursus. U bent vrijgesteld van basis VCA als u in bezit bent van een geldige VOL-VCA. Tijdens de cursus wordt er rekening gehouden met de meest recente eind- en toetstermen. Het examen Basis VCA wordt afgenomen door een van de erkende Examencentra VCA. U krijgt van ons het VCA diploma en een VCA pas. Na het behalen van het basis VCA examen wordt uw diploma geregistreerd in het VCA diploma register. Een basis VCA diploma is tien jaar geldig. Basis VCA diploma is persoonsgebonden en u hoort dus het originele diploma te krijgen. Een kopie is voor uw werkgever.