Welkom op de website van Özel Opleidingen & Advies B.V.
Klant Login    |    Wachtwoord Vergeten    |    010-415 2112
Cursus Basis VCA Grieks

Cursus Basis VCA Grieks

Cursusduur 1 dag, 10 uur
Data Geen geplande datum. Graag aanvragen.
Categorie VCA Cursus incl. 3 Examens
Certificaat SSVV
Geldigheidsduur Certificaat 10 jaar
Aantal Gratis Herkansingen 2
Cursus Locatie Özel Opleidingen Rotterdam
Prijs € 300,00 - (€ 363,00 incl. BTW)
AANVRAGEN

VCA Grieks
Met het Basis VCA Grieks diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. U geeft daarmee dus aan dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.

 

Wie?
Als u aan de slag gaat voor een aannemer, dan moet u in de meeste gevallen een VCA Grieks diploma hebben. Bijvoorbeeld als u op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving werkt.

 

Waarom?
Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VCA Grieks diploma op zak weet u wat er van u verwacht wordt.

 

Wat houdt B-VCA in?
De VCA cursus Grieks bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

 

Wat houdt de cursus in?
De Griekse VCA cursus vindt plaats op een zaterdag. De cursusduur is 8 uur. U bent vrijgesteld van basis VCA Grieks als u in bezit bent van een geldige VOL-VCA. Tijdens de cursus wordt er rekening gehouden met de meest recente eind- en toetstermen. Het examen Basis VCA Grieks wordt afgenomen door een van de erkende Examencentra VCA. U krijgt van ons het VCA Grieks diploma en een VCA Grieks pas. Na het behalen van het basis VCA Grieks examen wordt uw diploma geregistreerd in het VCA diploma register. Een basis VCA Grieks diploma is tien jaar geldig. Basis VCA Grieks diploma is persoonsgebonden en u hoort dus het originele diploma te krijgen. Een kopie is voor uw werkgever.

 

Kosten
De kosten bedragen €300,-. Voor de daaropvolgende twee herkansingen dient er een toeslag van €35,- te worden betaald voor de extra toeslag voor het VCA examen in de Griekse taal.

 

Τα μαθήματα VCA μπορούν να εκδοθούν εξ ολοκλήρου στα Eλληνικά . Οι σπουδαστές μελετούν σε συνδυασμό με Eλληνικά εγχειρίδια και Eλληνόφωνους καθηγητές και οι εξετάσεις είναι στα Eλληνικά. Τα ελληνικά μαθήματα VCA μπορούν να καταχωρηθούν ως μαθήματα κλάσης και μπορούμε επίσης να οργανώσουμε την εταιρεία σας. 2 Δωρεάν δικαιώματα εξετάσεις. Ενιαία τιμή Εγγραφείτε τώρα