VOL-VCA Nederlands – Cursus + Examen (incl. 2 herkansingen)

Heb jij leiding op bijvoorbeeld bouwterreinen of risicovolle omgevingen, moet je in het bezit zijn van een VOL-VCA certificaat. Hiermee laat je zien dat je basiskennis bezit omtrent veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) in een werkomgeving. Je geeft hiermee aan …

Gebruiker avatar

Heb jij leiding op bijvoorbeeld bouwterreinen of risicovolle omgevingen, moet je in het bezit zijn van een VOL-VCA certificaat. Hiermee laat je zien dat je basiskennis bezit omtrent veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) in een werkomgeving. Je geeft hiermee aan dat je veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van jezelf en anderen. Binnen de VOL-VCA cursus ligt de extra nadruk op de verantwoordelijkheden van leidinggevenden of zzp’ers, dus de veiligheid van zijn/haar werknemers of teamleden binnen het werkveld. Binnen de VOL-VCA cursus doe je kennis op over de wet- en regelgeving, VCA-certificeringen, bedrijfsnoodplannen, het organiseren van toolbox vergaderingen, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen om ongevallen te voorkomen.

Opleidingseisen

De kandidaat dient ten minste 16 jaar te zijn.

Hoe ziet de 1-daagse cursus VOL-VCA Nederlands eruit?

De VOL-VCA cursus duurt circa 10 uur en wordt afgesloten met het officiële VOL-VCA examen.

Bij Özel Opleidingen bieden wij twee herkansingen. Wilt u voorbereiden? Dit is mogelijk daar voorafgaand de cursus kosteloos studiemateriaal bij ons aan te vragen. Zo ben je extra goed voorbereid op de cursus! Tijdens de cursus wordt er rekening gehouden met de meest recente eind- en toets termen.

Geldigheidsduur

Een SSVV-certificaat VOL-VCA is 10 jaar geldig. Je ontvangt enkel het VCA-certificaat digitaal.

Deze kunt u inzien in het VCA diploma register.

×

Özel Opleidingen WhatsApp

×