VCA Basis + Heftruck

B-VCA Latvian/Lets

Gebruiker avatar

Combineer twee cursussen in 1 bij Özel Opleidingen! Je kunt efficiënt de VCA basis cursus en cursus heftruck combineren zodat jij efficiënt en snel je bevoegdheid en certificaat behaalt!

Wil je meer weten over de inhoud van de cursussen?

Klik dan hieronder op de individuele cursussen.

Hoe ziet de 1-daagse combinatiecursus eruit?

Je krijgt lesstof uit zowel de VCA basis cursus als de cursus heftruck . Je leert alles omtrent veilig aan de slag gaan op bijvoorbeeld bouwterreinen of risicovolle omgevingen. Vaak moet je in de meeste gevallen in het bezit zijn van een VCA-certificaat. Met het VCA-certificaat laat je zien dat je basiskennis bezit omtrent veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) in een werkomgeving. Je geeft hiermee aan dat je veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van jezelf en anderen. Binnen de VCA basis cursus doe je kennis op over de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen om ongevallen te voorkomen. Ben jij heftruckbestuurder? Dan moet je naast de VCA basis cursus ook in het bezit zijn van een heftruckcertificaat.

Er wordt verwacht dat je up-to-date bent van de meest recente veiligheidseisen. Je leert tijdens de cursus op een veilige en efficiënte manier de heftruck te bedienen.

Geldigheidsduur

Een VCA-certificaat is 10 jaar geldig en een heftruckcertificaat 5 jaar.

Je ontvangt enkel het VCA-certificaat digitaal wat wordt geregistreerd in het VCA diploma register.

×

Özel Opleidingen WhatsApp

×